Cultuurzoeker voor onderwijs

Op cultuuractief vinden leerkrachten en docenten een overzicht van kunst-, media- en erfgoedactiviteiten van culturele instellingen en kunstenaars. Via het zoeksysteem kan gefilterd worden op discipline, leeftijd, producten en aansluiting op andere vakken.

Nee hè, Opa en Oma weer kwijt!
Mijn Sterke Producties

Nee hè, Opa en Oma weer kwijt!

Het is ongelooflijk, maar opa is wéér kwijt. En dat is niet het enige, hij heeft oma meegenomen. Opa is een geweldig persoon, maar laat zijn familie altijd erg schrikken. Zijn kleinzoon Peter weet er alles over te vertellen.

Theater
560,00 Meer info
Etsen
Kleinkunstig

Etsen

Etsen is meer dan alleen maar beter reproduceerbare beeldende dingen maken. Natuurlijk is het bijzonder dat je tekening of ontwerp meerdere keren afgedrukt kan worden, maar vooral de stappen daar naartoe zijn superspannend om aan te werken.

Beeldende kunst
N.O.T.K. Meer info
Wanneer ben jij je 'self(n)ie' ?
Mirjam Offringa Producties

Wanneer ben jij je 'self(n)ie' ?

Leuk hoor, al die selfies. Maar waarom maken sommige kinderen er zoveel en anderen er geen? En hoe maak je met een mobiele telefoon nou een goede foto? We gaan dus in korte tijd zowel in op social mediagedrag en mediawijsheid als op veel handige fotografietips van deze professional. De workshop

Mediakunst, Beeldende kunst, Theater
140,00 Meer info
Streetbeatsdag
Grote Broer Kunsteducatie

Streetbeatsdag

Met de hele school maak je muziek met instrumenten van de straat. Tijdens de Streetbeatsdag zijn vaten, tonnen en jerrycans de instrumenten. Het resultaat: een stoer optreden door en voor de kinderen. En de ouders kunnen ook zomaar onderdeel zijn van de presentatie, want instrumenten zijn er

Muziek
N.O.T.K. Meer info
Kunst-techniekdag
maX Music

Kunst-techniekdag

Heerlijk experimenteren en creëren tijdens deze themadag vol kunst/techniek workshops die verzorgd worden door professionele en enthousiaste kunstenaars. Wij maken een programma op maat dat aansluit op uw wens, het aantal kinderen en natuurlijk uw budget.

Mediakunst, Beeldende kunst, Interdisciplinair
N.O.T.K. Meer info
Mini-me
Ida Buijs

Mini-me

Wat zou jij doen als je ineens krimpt? In deze workshop maken we er een foto van!

Mediakunst
150,00 Meer info