Cultuurzoeker voor onderwijs

STT-produkties

H.K.H.P.P.P.

Omschrijving

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Palaver Poederneus Een kleurrijke dansvoorstellingDe Prinses beweegt zich groots, sierlijk, zelfverzekerd en met veel frutsels en fratsels. Maar hoe voelt ze zich werkelijk?

Welkom in de wereld van Prinses Palaver Poederdoos. Een wereld waarin de decadentie van vraatzucht en veel zich uitkotst om nog meer te kunnen verorberen. Een absurdistische, uitvergrote wereld vol pracht en praal waarin de prinses haar thee drinkt aan haar XXL tafel, opgeluisterd door barokke bouquets en waar het serviesgoed barokke dansen uitvoert onder leiding van de hoog bepruikte Prinses Palaver Poederneus.
Zij is een hele nette, deftige, maar ook ontzettend bazige en arrogante dame. Vol hoogmoed bestiert zij de huishouding van haar poederpaleis. Haar bediendes doen alles voor haar en willen zijn zoals zij. Maar wat ze het liefst van alles willen hebben, zijn haar onbetaalbare gouden schoenen, want wie die heeft is van belang en doet er toe. Maar is het wel zo leuk om de baas te zijn over iedereen? Zo helemaal alleen, in je ivoren toren, met al je mooie kleding en gouden schoenen?
Hoe zou dit aflopen?      

Een hilarisch buitelsprookje over een weg naar geluk.

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Dansgezelschap La Melis
Tijdsduur activteit
Minder dan een dagdeel
Locatie
Op school, Op locatie
Discipline
Dans
Doelgroep
PO - Groep 1 en 2, PO - Groep 3 en 4
Productvorm
Concert/voorstelling
Rol leerlingen
Receptief
Aansluiting vakken
Dans
School dient te zorgen voor
1 begeleider per groep
Lesstof vervangend
- Nee -
Onderdeel van leerlijn
- Nee -
Speciaal onderwijs
- Ja -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Ja -
Kostprijs
953,75