Cultuurzoeker voor onderwijs

Buro Bannink

Altijd Jarig!

Omschrijving

We vieren zo graag feest en in één dag met de hele school een voorstelling maken is één van de leukste manieren om dat te doen!

Wat is er nu leuker dan jarig zijn? Je krijgt cadeautjes, iedereen is lief voor je, er is taart en limonade en van die felgekleurde snoepjes die je normaal gesproken nooit mag hebben van je moeder, maar vandaag wel. Gewoon, omdat je jarig bent. Er is alleen heel groot nadeel aan jarig zijn… De dag erna ben je niet meer jarig! En dat is natuurlijk heel erg verschrikkelijk stom. In de voorstelling ‘Altijd jarig!’ besluit Saar dat haar verjaardag dit jaar nooit meer voorbij gaat. Maar is dat eigenlijk wel zo leuk als het klinkt?

‘Altijd Jarig!’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..
Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatiepakket. Daarin staat wat elke klas doet op de dag , welke kostuums meegebracht moeten worden en welke knutselopdracht ze krijgen. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Onder het Buro
Tijdsduur activteit
Hele dag
Locatie
Op school
Discipline
Beeldende kunst, Dans, Muziek, Theater
Te boeken in
Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld,
Doelgroep
PO - Groep 1 en 2, PO - Groep 3 en 4, PO - Groep 5 en 6, PO - Groep 7 en 8
Productvorm
Workshop/gastles, Anders
Rol leerlingen
Actief, Receptief, Reflectief
Aansluiting vakken
Dans, Drama, Muziek
Lesstof vervangend
- Nee -
Onderdeel van leerlijn
- Nee -
Speciaal onderwijs
- Nee -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Nee -
Kostprijs
2.000,00