Cultuurzoeker voor onderwijs

Buro Bannink

Warme wiebel wintertenen

Omschrijving

Het is winter, BIBBER BIBBERRR! En ik? Ik BIBBER BIBBERR want buiten is het koud. Dus doe je jas aan, je sjaal om, pak je wanten, je muts en kom mee dan gaan we samen zingen!

Rosanne en Susan zingen de leukste, mooiste, bekende en minder bekende winterse peuter- en kleuterliedjes. Maar we gaan niet te veel stil zitten want dan krijg je wintertenen! Dus hou je voeten warm door te dansen en wiebelen! Samen gaan we op een winters avontuur en genieten van dit mooie knusse seizoen. Doe je muts op en zing mee met Rosanne en Susan!

Educatie:
‘Warme Wiebel Wintertenen’ is een korte interactieve voorstelling van ongeveer 25 minuten. Behalve voldoende speelruimte zijn er geen middelen nodig om deze voorstelling te spelen waardoor hij uitermate goed geschikt is voor scholen en festivals. Er kunnen bij elke voorstelling 50 kinderen kijken en is daardoor ook geschikt als foyer voorstelling.

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Onder het buro
Tijdsduur activteit
Minder dan een dagdeel
Locatie
Op school, Op locatie, In overleg
Discipline
Theater
Te boeken in
Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld,
Doelgroep
PO - Groep 1 en 2, PO - Groep 3 en 4
Productvorm
Concert/voorstelling
Rol leerlingen
Receptief
Aansluiting vakken
Drama
Lesstof vervangend
- Nee -
Onderdeel van leerlijn
- Nee -
Speciaal onderwijs
- Nee -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Ja -
Deelnemers maximaal
70
Kostprijs
500,00