Cultuurzoeker voor onderwijs

Buro Bannink

Swingen als een Kangoeroe

Omschrijving

Een wervelstorm van spetterende liedjes, bedacht vanuit de belevingswereld van kinderen, vormen de kern van dit interactieve en verrassende muzikale avontuur.

“Hop, hop, hop, Sjoebiedoebiedoe. Zingen, swingen, springen als een kangoeroe. Hop, hop, hop. Sjoebiedoebiedoe. Kijk ik zal je leren hoe: Één sprong naar voren, Één sprong achteruit, Één sprong naar links, Één sprong naar rechts tot besluit.”
‘Swingen als een kangoeroe’ is het nieuwe theaterconcert van liedjesmaker Jeroen Schipper. Uitgevoerd door Jeroen en zijn Boegiemanband op bijzondere muziekinstrumenten. In een kleurrijke mix van stijlen staan de liedjes garant voor een vrolijke voorstelling die swingt als een kangoeroe!

Bijzonderheden:
De voorstelling wordt standaard ondersteund door een lesbrief. Hierin staan allerlei opdrachten die vooraf of achteraf in de klas gedaan kunnen worden. Het is mogelijk om bij de voorstelling een workshop of een lessenreeks te plannen. Aan beide opties zijn extra kosten verbonden.

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Jeroen Schipper & de Boegiemanband
Tijdsduur activteit
Minder dan een dagdeel
Locatie
Op school, Op locatie, In overleg
Discipline
Muziek, Theater
Te boeken in
Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld,
Doelgroep
PO - Groep 1 en 2, PO - Groep 3 en 4, PO - Groep 5 en 6
Productvorm
Concert/voorstelling, Lesbrief
Rol leerlingen
Receptief
Aansluiting vakken
Drama, Muziek
Lesstof vervangend
- Nee -
Onderdeel van leerlijn
- Nee -
Speciaal onderwijs
- Nee -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Ja -
Kostprijs
1.750,00