Cultuurzoeker voor onderwijs

Buro Bannink

Los laatjes

Omschrijving

Een theatraal, muzikaal feest, voor jong en oud!

Er zit maar één ding op wanneer je alle mooie liedjes, verhalen, herinneringen, hersenspinsels, kronkels en verloren voetstappen mee op reis wil nemen. Je vouwt ze dubbel, klapt ze in en propt ze samen net zolang tot ze allemaal in een fijne laatjeskast passen. Natuurlijk springen de laatjes wel eens open en dan krijg je muzikaal warmbloedig theater genaamd :’Los Laatjes’. Over ooit en toen. Over nu of nooit. Over gestolen herinneringen en wat je nooit meer gaat vergeten. Of wat wel is gebeurt en wat je liever niet meer wilt weten. Wat bewaar je en wat neem je mee?
Kiki Heessels maakt al jaren humoristische, muzikale voorstellingen. Het is heerlijk om al die ervaring, door de vlieguren die ze maakte in het solocabaret, terug te zien in haar sprankelende voorstellingen voor de jeugd. In ‘Los Laatjes’ speelt Kiki er op los. Oh ja, deze voorstelling is zeer geschikt voor iedereen van zes tot en met 100 jaar.

Educatie:
‘Los Laatje’ wordt ondersteund door een lesbrief. Hierin staan opdrachten die vooraf en achteraf in de klas gedaan kunnen worden. Het is mogelijk om bij de voorstelling een workshop of lessenreeks in te kopen.

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Kiki Heessels
Tijdsduur activteit
Minder dan een dagdeel
Locatie
Op school, Op locatie, In overleg
Discipline
Theater
Te boeken in
Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld,
Doelgroep
PO - Groep 3 en 4, PO - Groep 5 en 6
Productvorm
Concert/voorstelling, Lesbrief
Rol leerlingen
Receptief
Aansluiting vakken
Drama
Lesstof vervangend
- Nee -
Onderdeel van leerlijn
- Nee -
Speciaal onderwijs
- Nee -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Ja -
Deelnemers maximaal
100
Kostprijs
800,00