Cultuurzoeker voor onderwijs

Buro Bannink

In Concert

Omschrijving

Een geweldig rockconcert voor iedereen die het aandurft!

Jonge kinderen zijn vaak fan van ‘K3’ en ‘Dirk Scheele’ maar dat blijft niet lang leuk. Wat moet je dan wanneer je te oud bent voor ‘K3’ en te jong voor ‘De jeugd van tegenwoordig’? Dan kan je fan zijn van Hippe Gasten, een echte pop- en rockband voor iedereen. Scheurende gitaren, beukende drums en een pompende bas… Op spetterende, ruige en swingende wijze speelt de groep popliedjes voor kinderen.
De Hippe Gasten ‘In concert’ spelen het liefst voor veel publiek op festivals, bij openluchttheaters en feestelijke evenementen maar ook op scholen. De optredens voor de onderbouw en de bovenbouw worden op de leeftijd aangepast. De liedjes blijven hangen en gaan over onderwerpen die kinderen aanspreken. Hippe Gasten is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook ouders en leraren genieten van de muzikale en theatrale fratsen van de band. Dus lekker swingen met z’n allen!

Educatie:
Het valt binnen de mogelijkheden om vooraf of na afloop een passende workshop te volgen. Hier zijn extra kosten aan verbonden.

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Hippe Gasten
Tijdsduur activteit
Minder dan een dagdeel
Locatie
Op school, Op locatie, In overleg
Discipline
Muziek
Te boeken in
Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld,
Doelgroep
PO - Groep 1 en 2, PO - Groep 3 en 4, PO - Groep 5 en 6, PO - Groep 7 en 8
Productvorm
Concert/voorstelling
Rol leerlingen
Receptief
Aansluiting vakken
Muziek
Lesstof vervangend
- Nee -
Onderdeel van leerlijn
- Nee -
Speciaal onderwijs
- Nee -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Ja -
Deelnemers maximaal
300
Kostprijs
1.775,00