Cultuurzoeker voor onderwijs

STT-produkties

Buurvrouw voed je kind eens op!

Omschrijving

Deze voorstelling over opvoeding laat ouders zien hoe zij hun kinderen een goede, stevige en positieve basis mee kunnen geven. Natuurlijk wordt u als publiek bij de voorstelling betrokken. Voor ouders en leerkrachten in het basisonderwijs.

Waarom zijn er tegenwoordig zoveel moeilijke kinderen? Ligt het aan de kinderen?
Ligt het aan de verkeerde opvoeding of gebrek aan opvoeding? Of zijn de leerkrachten en pedagogen de boosdoeners?Mogelijk liggen de oorzaken bij zowel kinderen als ouders, leerkrachten en pedagogen. Maar wat zeg je tegen je buurvrouw als je ziet dat haar kinderen een loopje met haar nemen? En wat doe je als diezelfde kinderen brutaal zijn tegen jou? Gelukkig prijs je jezelf algauw, omdat jouw kinderen anders zijn en dat soort dingen nooit doen… Maar is dat wel zo?

Deze voorstelling over opvoeding laat ouders zien hoe zij hun kinderen een goede, stevige en positieve basis mee kunnen geven. Natuurlijk wordt u als publiek bij de voorstelling betrokken, uw mening telt! Met zoveel ervaringsdeskundigen in de zaal levert dit een levendige discussie op met veel nieuwe inzichten. En Theater Thot zou Theater Thot niet zijn als uw suggesties ook niet gelijk worden uitgespeeld. Een avond waar u bij wilt zijn!

Regie Maarten Bootsma| Spel Gert-Jan Groen, Daniëlle Meijboom, Eva Mesman, Lisanne van Gemeren| Gesprekscoach Maarten Bootsma

Algemene informatie

Uitvoerende(n)
Theater THOT
Tijdsduur activteit
Minder dan een dagdeel
Locatie
Op school, Op locatie
Discipline
Theater
Te boeken in
Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld,
Doelgroep
PO Leerkrachten
Productvorm
Concert/voorstelling
Rol leerlingen
Actief, Receptief
Aansluiting vakken
Burgerschapvorming, Drama
School dient te zorgen voor
Zaal met goede zichtlijnen voor publiek
Boven de 100 personen neemt de groep, voor een meerprijs, een tecnieker met techniek mee.
Lesstof vervangend
- Ja -
Onderdeel van leerlijn
- Ja -
Speciaal onderwijs
- Ja -
Begeleiding door school nodig
- Ja -
Geschikt voor buitenschoolse opvang
- Ja -
Deelnemers minimaal
30
Deelnemers maximaal
200
Kostprijs
1.007,00